Categorieën
Lening Informatie

Lenen zonder inkomsten

Geld lenen zonder inkomsten is erg lastig, in veel gevallen zelfs onmogelijk. De grote banken wagen zich, zeker in deze dagen van economische crisis, niet aan klanten waarvan het niet zeker is of zij de lasten van een lening kunnen dragen. U moet meteen ook uzelf afvragen of het verstandig is geld te lenen als u niet de beschikking heeft over regelmatige inkomsten. Geld lenen zonder inkomsten is riskant voor zowel de kredietverstrekker als uzelf.

Toch is het wel mogelijk om kleine leningen af te sluiten, zelfs als u niet beschikt over inkomsten. Dit zijn minileningen, leningen van bedragen onder de €1000,-. Vaak is het maximaal te lenen bedrag €750,-. Gespecialiseerde websites of instanties bieden deze leningen aan. Vaak kijken zij niet of nauwelijks naar uw levenssituatie. Ook controleren zij niet op eventuele BKR-registraties.

Bedenk voor u overgaat tot lenen altijd of geld lenen zonder inkomsten veilig is voor u. Leen geen geld om andere schulden af te betalen. Op deze manier raakt u in een vicieuze cirkel, die zowel u als uw omgeving ernstig kan schaden. Bedenk altijd of u de lening kunt aflossen in de toekomst. Kunt u dit niet, vraag dan geen enkele lening aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.