Categorieën
Lening Informatie

Lenen zonder loon

Lenen zonder loon is bijzonder lastig, in veel gevallen zelfs onmogelijk. Banken staan niet in de rij om iemand zonder loon een lening te verstrekken. Zij moeten immers wel zekerheid hebben dat het geld dat zij uitlenen op een gegeven moment door u wordt terugbetaald. Hoge bedragen lenen zonder loon is in de regel sowieso onmogelijk. Kleinere bedragen zijn vaak wel mogelijk. Dit zijn bedragen die over het algemeen niet boven de €1000,- uitkomen.

Dergelijke bedragen leent u meestal niet bij de grote banken, maar bij gespecialiseerde instanties, soms websites. Meestal stellen zij geen bijzondere eisen aan uw leven, zoals een vast inkomen. Het kan wel zijn dat zij u vragen naar bedragen die u in de toekomst verwacht te ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld een bepaald bedrag van uw energieleverancier zijn. Als u minder verbruikt dan waarvoor u betaalt, ontvangt u dit overschat later terug. Zo’n verwachte inkomst biedt de kredietverstrekker zekerheid.

Voor u start met geld lenen zonder loon, is het belangrijk dat u zich eerst afvraagt of u in staat zult zijn het geld te kunnen aflossen. Niet voor niets is de overheid gestart met de campagne ‘geld lenen kost geld’. Wees altijd verstandig als u geld wilt lenen zonder loon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.