Categorieën
Lening Informatie

Lenen zonder werk

Lenen zonder werk is lastig, maar wel degelijk mogelijk. Kredietverstrekkers verlangen een zekere vorm van stabiliteit van uw leven, om er zeker van te zijn dat het geld terug wordt betaalt door u. Met een duur woord verlangen zij dat u kredietwaardig bent. Daarom stellen de meeste kredietverstrekkers als belangrijkste eis dat u werk heeft, het liefst met een vast contract.

Toch zijn er verschillende opties die u in staat stellen om te lenen zonder werk. Enkele grote banken verstrekken ook leningen aan werkloze klanten. De eisen zijn voor de klant wel strenger ten opzichte van een klant met werk. Zo is het geen ongebruikelijk eis dat u gehuwd of samenwonend moet zijn. Dit toont stabiliteit van uw leven richting de bank.

Ook kunt u in sommige gevallen een onderpand bij de bank aanbieden. Dit is meestal iets waardevols, dat de bank kan houden, mocht u niet in staat zijn de lening af te betalen. Dit is niet erg gebruikelijk bij de grote banken.

Kleine bedragen kunt u relatief makkelijk lenen zonder werk. Dit zijn bedragen lager dan €1000,-. Deze leningen kunt u vaak via internet afsluiten, het geld ontvangt u vaak dezelfde dag al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.